De waterfles laten bedrukken Dagboeken

Na dit publiceren met je bestelling ontvang jouw een bevestigingsmail. Daarna sturen wij je ons opdrachtbevestiging en checken wij ofwel jouw logo/druktekst passend is.

Billijk: flesjes water met de eigen merknaam. Plastic etiket betreffende uw persoonlijk merknaam en afbeeldingen. Het label kan zijn geheel tot uw persoonlijk smaak in te vulle..

Voor Greengiving kan zijn dit geoorloofd de Dopper Original te bedrukken met uw logo, slogan, tekst of persoonsnaam. Of het meteen zal teneinde ons logo in PMS kleur(en) of om een full colour opdruk. Via een verschillende kleurcombinaties mag een Dopper volledig geraken ingesteld op de huisstijl.

Fles 6
7
8
9 liter met beugel green lella betreffende eigen merknaam opdruk bestellen? Geen prijsopgave, maar meteen een s..

Er zijn bijzonder heel wat meerdere waterflessen waaruit u dan ook kan kiezen, ieder te bedrukken betreffende de bedrijfslogo. Enkele verhalen bestaan ook in full colour te bedrukken, zodat uw logo of ander design extra mooi uitkomt.

Voor Maxilia hebben wij een persoonlijk ontwerpstudio, snelle rakkers die zorgen het jouw merknaam zo goed geoorloofd op het middel komt.

Review geschreven via: Henriette Verhoeve 6 december 2017 Wij beschikken over de fles betreffende het logo erop ons merknaam lijkt op ons waterdruppel en dat is verder nog eens ons leuke bijkomstigheid!

Alvorens we werkelijk starten betreffende de produktie sturen we u altijd nog een proefdruk toe. Zo bent u altijd verzekerd van het gewenste resultaat. Pas na de goedkeuring kunnen we met begint en geraken een producten zo snel mogelijk wij u geleverd. Heeft u dan ook alsnog vragen en/ofwel wilt u dan ook gaarne behulpzame feiten? Neem vervolgens gerust contact met ons op. We verder helpen u dan ook met genoegen bovendien!

De duurzame drinkfles is verder bestemd vanwege promotionele doeleinden, waaronder beurzen en evenementen. Zet Doppers met merknaam op een rij en zet jouw onderneming in een schijnwerpers. Opwindend weetje: mede door deze flessen hebben langer vervolgens 12.000 mensen toegang tot betrouwbaar drinkwater. Verdere weten aan Dopper relatiegeschenk bedrukken? Dat mag via te bellen tot 0318-743600. Zet jouw jouw vragen liever op een email? Dat mag natuurlijk verder: gerard@maxilia.nl.

Dank jouw wel wegens de correcte service aangaande een doppers. Het merknaam en de namen opmaken er voortreffelijk uit. Ze zijn ook met open armen onthalen en eenieder is daar content mee.

Bedruk waterflessen betreffende uw logo, titel ofwel andere opdruk. Van eenvoudigweg plastic flesje tot luxe waterfles betreffende appels infuser.

Waarom het middel? Doppers zijn over hoge kwaliteit en voor uitstek geschikt promotiemateriaal. Denk bijvoorbeeld weleens aan ons zomers sportevenement betreffende honderdtallen dorstige deelnemers. Een kunststoffen waterflessen met Nederlandse bodem zijn geen alledaagse ontwerpen. Ze zijn duurzaam en hebben ‘een echt karakter’. Indien je ons Dopper koopt, steun je vanzelf de drinkwaterprojecten met de Dopper Foundation. Doppers zijn uit 3 losse onderdelen en zijn daarom makkelijk uit elkander te halen en proper te produceren.

Super, en je mag je aanraden bij anderen, en alleen gaat je iemand voorlopig more info ook niet overdenken wanneer je verdere nodig heb. Willen jullie nog wel een momentje een goede factuur per PDF sturen? Ik mag daar nauwelijks vinden...met vriendelijke groeten, Marijn Lokhorst.

Dit uitdelen met flesjes drinkwater kan zijn populairder dan ooit. Iedereen inneemt mineraalwater. Kijk doch weleens om u heen. Het kan zijn dus ons uitgelezen manier om reclame te maken wegens de evenement. Wij zetten de activiteiten Op straat Water is heel wat gedronken op straat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *